Over Reisregelaar.com

Op vakantie?

Je hebt zin om weg te gaan? Je vraagt je af hoe je de leukste adresjes vindt, die passen binnen je budget en niet standaard zijn?

Of je hebt geen tijd tijd om dat allemaal voor elkaar te krijgen?

Reisregelaar zoekt jouw reis uit! Ik vind de beste plekken die passen binnen jouw budget. Plekken waar je via het reisbureau niet komt. Bij mij kom je terecht bij kleinschalige en mooi gelegen plekken. Samen met jou inventariseer ik jouw wensen en ideeën over je vakantie. Dan ga ik aan de slag en maak een reisplan dat hierop aansluit. Na jouw commentaar pas ik het reisplan aan. Er staan links in waarmee je zelf de concrete boeking maakt van hotels, huisjes of vliegtickets.

Over mij

Reisregelaar, wie is dat? Even voorstellen dus: ik ben Marja Duiverman, 56 jaar oud en een fervent en ervaren reiziger. Voorheen lang gewerkt als organisatie adviseur en in de directie van een grote woningcorporatie. Sinds enkele jaren gestopt in een baan en nog actief in diverse bestuurlijke functies. Daarnaast geniet ik samen met mijn man enorm van ons opa en oma zijn en natuurlijk van onze kinderen. Ik spreek vrij goed frans (handig met een franse schoondochter en half franse kleinkinderen)  en ben bezig met het leren van Italiaans.

Door de jaren heen ben ik erg handig geworden in het uitpuzzelen van reisjes, het uitzoeken van de mooiste route en het boeken van accomodaties, vluchten en ferries. Het maakt mij enorm vrolijk daarmee bezig te zijn. Wat is er dus leuker dan datgene waar je zoveel plezier aan beleeft nu in te zetten om ook voor andere mensen een prachtige vakantie voor te bereiden? Vandaar de start met Reisregelaar.com.

vieux lyon

Hier waren wij in het leuke tentje La Limonade in het oude deel van Lyon.