Bali, ontdek het!

Ontdek Bali!

Bali heeft enorm veel te bieden. Alle mooie natuur van Indonesie is hier te vinden, maar altijd met de vriendelijke en kleurrijke bevolking en overal lekkere accomodaties om te overnachten en eten in alle prijsklasses.

Natuurlijk is er de blauwe zee en het strand. En wist je dat je er fantastisch kunt snorkelen en duiken? Menjangan eiland is een top bestemming, maar ook voor de kust bij Blue Lagoon, Amed en Candi Dasa is het mooi om het water in te gaan met snorkel en duikbril.

En dan de sawa’s, de prachtigste rijstterrassen vind je bij onder meer Jatiluih, Sidemen, tussen Munduk en Tabanan. En in deze streken heb je nog kleine, rustige en vaak schitterende hotelletjes, waar je echt het Balinese landleven nog kunt ervaren. Lekker toeren met een chauffeur, af en toe een stuk lopen, genieten van een lekkere lunch met prachtig uitzicht.
De ceremonies kom je altijd en overal tegen. Neem je sarong dus altijd mee als je op stap gaat. Je bent meer dan welkom, mits je die om hebt. Zonodig geeft men je een sarong en knoopt hem je met veel zorg om. De vriendelijkheid is kenmerkend voor de religieuze Hindoe bevolking, een warm bad.